+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no
Når:
april 22, 2017@11:00-16:00
2017-04-22T11:00:00+02:00
2017-04-22T16:00:00+02:00
Hvor:
Vollen Ungdomslag
Håkavikveien 49
1390 Vollen
Norway
Pris:
Gratis
Kontakt:
Bjørn Christian Thode
Beskrivelse:Basiskurs i pitching/catching for Little League og ungdom, med fokus på grunnleggende utøvelse av idretten innen pitching, catching, samt utøverspesifikk tilbakemelding på egne ferdigheter, korreksjoner og hvordan man gjenkjenner utøverfeil. Deltakeren vil bli gitt eksempler på tilpasning av treninger på et basisnivå samt for viderekomne, med eksempler på øvelser/driller. Kurset gjennomføres av utøver sammen med trener/assistenttrener.
Praktisk informasjon:Ta med nødvendig treningsutstyr, mat og drikke.
Møt presis!
Google maps – Vollen Idrettshall / Vollen Ungdomslag.
Selve kurset er planlagt startet kl. 11:00 og varer til ca. kl. 16:00. Dersom du ikke får meldt deg på kurset gjennom din MinIdrett-profil eller du ikke rekker påmeldingsfristen, så kan forbundet foreta etterregistrering. Forbundet trenger da fullt navn, adresse, fødselsdato og e-post til deltakeren.
Tid:10:30 – 16:30
Kompetansekrav:Ingen forkunnskaper påkrevd, men det er en fordel å ha kunnskap om idretten og erfaring med posisjonene det skal undervises i (pitching og catching).
Målgruppe:Little League-utøvere (9-12), og ungdom (13-15), fortrinnsvis i følge med trener/assistenttrener, med behov for innføring i pitching og catching for nybegynnere.
Læringsmål:Målet med kurset er at deltagerene skal klare å hjelpe seg selv og andre med pitching eller catching, ved å gjennkjenne riktig eller feil teknikk. Deltagerene skal mestere elementær pitching eller catching. Videre skal trener/assistenttrener kunne ha grunnleggende forståelse av øvelser og driller som kan korrigere feil, for på den måte å hjelpe utøvere (og andre instruktører) å oppnå et høyere nivå på pitching og catching. Deltagerne skal ha grunnleggende forståelse av viktigheten av oppvarming til kamp og forstå hva som kreves for å mestre disse posisjonene, samt hvilke ferdigheter som må terpes på for å mestre og lykkes som pitcher eller catcher. De skal sitte igjen med kunnskap om hva som kreves for at de som trenere og spillere skal kunne lykkes, samt kunne hjelpe sine medspillere å bli bedre.
Left Menu IconTurneringer
Meny