+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no
Når:
oktober 24, 2020@11:30-oktober 25, 2020@16:00
2020-10-24T11:30:00+02:00
2020-10-25T16:00:00+01:00
Hvor:
TBD

Trykk her for påmelding til NSBF-konferansen!

Trykk her for påmelding til Årsavslutningen!

Aktuelle dokumenter du trenger til Høstkonferansen vil bli lagt ut nederst på siden.
Programmet er fastlagt men vi er fortsatt er åpne for innspill frem til fredag 10. oktober kl. 16:00. Dette kan registrerers under punkt 10 i påmeldingen

REISE OG OPPHOLD
Det er viktig for oss at flest mulig klubber er representert på konferansen. NSBF dekker derfor reisekostnader for inntil 2 representanter fra hver klubb inntil kr 1500,- per person, etter NSBF sine refusjonsbestemmelser (https://www.soft-baseball.no/offisiell-informasjon/tilskuddogrefusjoner/), gitt rimeligst mulige reisevei. Ved valg av dyrere alternativ må klubb/deltaker dekke mellomlegg selv.
Forutsetning for reisestøtte er deltakelse på møter lørdag og søndag.
· HOTELL:
Forbundet har hotellavtale med Nordic Choice. Deltager som ønsker eget rom eller annet reisealternativ enn det rimeligste alternativet, kan bli fakturert for mellomlegget. Deltageren registrerer dette under punkt 10d. Hotell kan bestilles via forbundet. Egenbestilte rom vil ikke inngå i reisestøtten dersom man ikke har benyttet vår samarbeidspartner Nordic Choice Hotels, eller annet er avtalt på forhånd (https://www.nordicchoicehotels.no/nsogbf/).
Det vil ikke bli dekket hotellopphold fra fredag til lørdag.
· PARKERING:
Dersom man trenger parkering, må dette varsles om på forhånd slik at forbundet kan utstede parkeringsbevis til parkeringshuset på Ullevål. Det vil ikke bli dekket kostnader til parkering utover dette alternativet.
· T/R GARDERMOEN:
Tog: Så langt det er praktisk mulig skal lokaltog benyttes til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Lokaltog gir overgang til t-bane i Oslo. For kjøp av billett anbefales bruk av Ruter-appen.
Flybuss: NSBF dekker rabattert billett med flybussen; Flybusskupong t/r Oslo – Gardermoen 2019
· ANDRE REPRESENTANTER:
Alle deltagere utover de 2 representantene som ønsker å delta på ett eller flere av arbeidsmøtene vil få dekket inntil kr 1 000kr av sin reise, inkl. opphold. Refusjonen blir utbetalt etter vi har registrert din tilstedeværelse på møtene og ved innsendelse av refusjonsskjema i henhold til retningslinjene for refusjoner.
For å få reisestøtte må reisen være bestilt og kommunisert til baseball@nif.idrett.no innen 10. oktober.

 

Program, lørdag 24. oktober

[table id=14 /]

Program, søndag 25. oktober

[table id=15 /]

Dokumenter

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny