+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

SCOREKEEPING
Frem til ny digital scorekeeperløsning er på plass skal kamper føres på offisielt scoresheet og sendes inn til forbundet eller Teknisk Direktør.
Scorekeeping utføres av klubbene, dersom ikke annet er avtalt eksplisitt med forbundskontoret eller Teknisk Direktør. Under kamp førers det primært score for eget lag dersom ikke annet er avtalt. Lag kan bli enige om noen skal føre score for begge lag.

Dersom klubb ikke har offisiell scorekeepingblokk tilgjengelig, kan dette arket printes ut og benyttes: NSBF_scoresheet_2020

Veileder til utfylling av scoresheet: NSBF_Scoresheet_guide

Utfylt scoresheet signeres av alle parter og lastes opp i respektiv game-pack på Confluence.

DØMMING
SKAL DU DØMME KAMP OG TRENGER FLY/OVERNATTING?

Forbundet dekker vanlige og rimelige reisekostnader i forbindelse med klubbenes dommerforpliktelser, og det er viktig at vi forsøker å holde reisekostnadene så lave som mulig. En forutsetning for dette er at reisen blir bestilt så tidlig som mulig og da trenger vi riktig reiseinformasjon.

Det er ditt ansvar å sørge for at korrekt informasjon blir oppgitt i skjemaet under.

Dersom annet ikke er avtalt, vil:
– man vil normalt bli booket inn på dobbeltrom, dersom dette ansees som passende.
– reisen vil først og fremst bli bestilt for at du som dommer skal kunne komme til og fra kampen(e) du skal dømme på rimeligst og, om mulig, raskest mulig måte.

Dersom du bestiller hotell selv, skal du:
– primært booke hotell hos Choice-kjeden, NSBF sin samarbeidspartner for hoteller. NSBF har egen landingsside hvor fordelsrabatten allerede er lagt inn; http://www.choice.no/nsogbf.

Utlegg/refusjoner:
Dersom du har utlegg i forbindelse med reise i NSBF sin regi, kan du få refundert utlegg om disse er i henhold til forbundets retningslinjer og korrekt rapportert. Ytterligere informasjon finner du her: https://www.soft-baseball.no/offisiell-informasjon/refusjoner/

FORESPØRSEL OM DOMMERREISE

9 + 3 =

DOMMERRAPPORT 2020

Dommerrapport i papirformat fases ut og alle rapporter skal nå leveres elektronisk på Typeform:
Dommerrapport Eliteserien 2020

Dommerrapport Forbundsserien 2020
Dommerrapporten skal fylles ut og leveres innen 48 timer etter kampstart.

Dommerkurs i Drammen og Stavanger

Dommerkurs i Drammen og Stavanger

Satsingen i forbundet har de siste årene gitt økt aktivitet, noe som medfører et behov for flere dommere på alle nivåer i norsk soft- og baseball. Vi avholder derfor to Dommer I-kurs for nybegynnere og eksisterende dommere allerede i april....

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny