+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

Marte Myhrer nyvalgt president

I helgen ble årets forbundsting gjennomført på Clarion Hotel Atlantic i Sandefjord, hvor Marte Myhrer fra Oslo Softballklubb Ninjas ble valgt som ny president i forbundet for perioden 2023-2025. Hun ble med det den andre kvinnelige presidenten i forbundets historie. Marte Myhrer ble valgt på en plattform med hovedfokus på bredde, barn og unge.
Avtroppende president Aleksander Nilsen fortsetter i styret, men da som styremedlem med ansvar for Baseballkomiteen. Med videre er også styremedlem Kjerstin Lynn Jones fra Drammen Loggers, som skal jobbe med Softballkomiteen og SoMe.

Av nye medlemmer ønskes ny visepresident Nikki Schei velkommen tilbake som en aktiv del av miljøet. Nikki Schei er tidligere president i forbundet og var en av grunnleggerne av NSBF. Han skal bidra inn mot forbundets forbundets bærekraftsstrategi, anlegg og myndighetskontakt. Sammen med Nikki kommer også Ty Tollestrup fra Oslo Pretenders, som inntar rollen som styrets kontakt inn mot Barne- og Ungdomskomiteen. Ty har tidligere sittet i styret som Visepresident. Det siste nye innslaget i styret er varamedlem Alec Haralovich, fra Vålerenga Baseball. Han skal jobbe for nye rekrutteringsarenaer og aktivitetskonsepter.

Påtroppende styre takker avtroppende styremedlemmer Henrik Andresen, Andreas Kjus og Marius Sørå for deres innsats i styret!

FORBUNDSSTYRET 2023 – 2025

PRESIDENT MARTE MYHRER

Jeg er Marte, født og oppvokst på Slependen, alt for lenge uvitende om at det fantes et soft- og baseballmiljø i vårt lille land. En arbeidsdag sommeren 2018, produserte vi NM-finalen i baseball for NRK under NM-Veka i Stavanger, og dermed var jeg bitt av basillen. Vi starta et bedriftsidrettslag i softball – NRK Softball Ninjas, som deretter ble til Oslo Softballklubb Ninjas.  

Jeg jobber som produksjons- og innspillingsleder, er et organisatorhode som elsker å sette sammen de rette folka til å skape det beste produktet, og det er dét jeg håper vi skal få til her og. Denne idretten har så enormt potensiale, den er for alle- det er en sport du kan drive med hele livet, i en eller annen form.  

I 2019 ble jeg med i styret til NSBF og tok på meg oppgaven med å utvikle og utvide softballtilbudet. Vi startet vår egen serie, Grand Slam Softball , NM, Softball Opens, vinterturneringer og utviklingssamlinger.  I 2022 gikk jeg inn som visepresident i forbundet og fikk etter hvert hjelp til å ta over softball-komiteen. Jeg fant med dette ut at jeg hadde kapasitet og lyst til å jobbe videre med forbundet som en helhet, og gleder meg til å jobbe med å fremme sporten, fortsette arbeidet mot å nå barn og unge, finne tilbud for de som vil holde dette på helt lavterskelnivå, og samtidig jobbe for et landslagstilbud for både softball- og baseballmiljøet.  

Jeg tror virkelig vi har fått satt sammen en gjeng med strålende representanter for idretten, med et hjerte for å bygge opp en sport vi elsker. 

Jeg ønsker å høre fra alle som vil hjelpe, i en eller annen form – ikke nøl med å ta kontakt.  

VISEPRESIDENT NIKKI SCHEI

Nikki Schei er en av grunnleggerne av NSBF, først som økonomiansvarlig og deretter som president i forbundet. Skrev under søknaden om opptak som eget særidrettsforbund. Som aktiv spiller spilte han for Christiania Slåballklubb (CSK) og senere Bekkestua. Han har spilt på landslaget i både baseball og softball, to sesonger i svensk eliteserie og i tillegg vært internasjonal CEB-dommer. Han er selvstendig næringsdrivende og 1. kandidat for MDG Bærum.

I styret skal han jobbe med hvordan baseball og softball kan bli mer bærekraftig, bidra i anleggsprosesser og med myndighetskontakt. 

Styremedlem Aleksander Nilsen
Styremedlem
Styremedlem Kjerstin Lynn Jones
I’m Kjerstin. I grew up in Utah, USA, but was given my Scandinavian name because my dad lived in Sweden for 2 years as a youth. I moved to Norway after meeting a Norwegian man who I’ve started a family with and have lived here for 6 years.

I played many sports growing up and in high school: tennis, volleyball, basketball, and softball, but softball always had my heart and passion. I started regularly playing with Drammen Loggers in 2020 and I’ve loved it and am very grateful for the softball community in Norway. I would love to share the joy of playing softball and baseball with more people, especially the youth and kids, and I think a great way to do that is through social media.
Bring it on 2023, let’s have a great season!

Styremedlem Ty Tollestrup

Jeg heter Ty Tollestrup, er 49år gammel. Opprinnelig fra Reno, Nevada, USA. Jeg flyttet til Norge i 1998 og har vært aktiv i baseball i Norge siden 2003, først som spiller og lagleder for Bekkestua Soft og Baseball Klubb. 
I 2009 ble Bekkestua Soft og Baseball Klubb fusjonert med Øvrevoll Hosle IL og sammen med Phillip Tolloczko begynte vi med Little League-baseball i aldersgruppen 7 – 12 år og samtidig ungdomslag i alders gruppe 13 – 18 år som vi kalte ‘’Royals Kadetts’’ som begynte å spille i NBL / NM i 2010. I det beste periode hadde vi ca. 50 – 60 medlemmer fordelt over 2 Little league-lag, 2 baseball-lag og et softballag for damer (Babe Ruds).

Jeg var Vise President i Norges Soft og Baseball Forbund i periode 2009 – 2013. 
I dag spiller jeg baseball for Oslo Pretenders og er en aktiv dommer i ESB/ NM samtidig er jeg med på BUK (Barne- og Ungdomskomiteen) i  NSBF. 

Jeg gleder meg å være tilbake i NSBF hvor jeg kommer til å prioritere barn og ungdom og muligheter for at baseball og softball kan blir mer sett. 

Varamedlem Alec Haralovich

I was born and raised in Alaska, USA, and grew up playing baseball.  I took a short 12 year break from baseball due to military service.  While on military service, I met a lovely Norwegian lady who would eventually agree to marry me.   

I moved to Norway in the summer of 2015, and in 2016 I started playing baseball with the Oslo Pretenders.  After the 2021 season, I left the Pretenders and was a founding member of Vålerenga Baseball.  In 2022 we won both the NM and the Eliteseries, going undefeated in the regular season.  

I absolutely love baseball, and want nothing more than for it to grow within Norway.  To this end, I am passionate about youth development, activities, and growing the sport organically from within my community. 

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny