+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

aug
14
ons
Oslo Baseball Sommerskole @ Valle Hovin Idrettspark
aug 14@09:00-aug 16@16:00
Oslo Baseball Sommerskole @ Valle Hovin Idrettspark | Oslo | Norge

NSBF ønsker å invitere barn i alderen 8-13 år til en litt annerledes sommerskole.

Dette er en flott mulighet til å lære og ha det gøy med en av verdens største idretter, baseball.
Våre dyktige instruktører vil være tilstede for å veilede og støtte barna gjennom aktivitetene.

Dato: onsdag til fredag 14. – 16. august
Tid: Kl. 09:00 – 16:00

I løpet av sommerskolen vil barna lære grunnleggende baseballferdigheter, inkludert kasting, mottak, batting og baseløping. Det vil også være lek og konkurranser for å gi barna muligheten til å teste sine nye ferdigheter i praksis. Vårt fokus er både på individuell utvikling og lagarbeid.

Vi legger vekt på et trygt og inkluderende miljø, der barna kan trives og utforske denne idretten. Det er ingen krav til tidligere erfaring for å delta på sommerskolen. Vi oppfordrer alle barn som er interessert til å delta og oppleve gleden ved baseball. Utstyr har vi, alt vi ber om er at barna kommer i passende klær og joggesko for aktivtet på gress, og at de har med seg en lunsj og drikkeflaske. Vi vil sørge for at det er tilgjengelig vann og frukt i løpet av dagen.

Påmelding er nødvendig for å sikre plass. Vi har begrenset antall plasser tilgjengelig, så det er viktig å melde seg på i tide.
Pris for sommerskolen er kr 500,- Dersom barnet ditt ikke kan delta alle dager, er det også mulig å melde seg på enkeltstående dager, da koster det 200,- per dag.

Vi ser frem til å tilbringe tre morsomme dager sammen med barna deres.
Hvis dere har noen spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, er dere velkomne til å kontakte oss på alex.guilford@soft-baseball.no.

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny