+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

I helgen var det vårsamling for landslags- og akademispillere i Kristiansand.

til sammen 35 spillere møtte opp fra flere landsdeler, og samtlige jobbet hardt og fokusert for å finpusse ferdighetene i møte med en ny sesong.

Dag 1 ble 7 timer med hard jobbing på en solfylt Dønnestad Stadion, med hovedfokus på fundamentale ferdigheter, ulike driller og atlettesting.
I tillegg ble det en aldri så liten feiring av coach Andy som hadde bursdag på denne flotte solskinnsdagen. Skikkelig atletkost ble servert; muffins og is.

Dag 2 var akkurat like varm og solfylt,og ble sparket i gang med en lang og god tøye- og oppvarmingsøkt. Resten av dagen gikk med til pre game driller, batting practise og intern kamp.

Alt i alt en produktiv og fin helg. Nye bånd ble knyttet, vennskap formet, og grunnlaget for en god sesong er absolutt på plass.

Husk at dersom du er mellom 13-23, elsker baseball eller softball og ønsker å nå ditt ytterste potensiale, så er Norges Baseball Og Softball Akademi her for deg!
Ta kontakt med Akademi Direktør Andy Johnson på andy.johnson@soft-baseball.no for å høre mer om hvordan du kan bli en del av akademiet.

 

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny