+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

Helgen 24.-25. oktober arrangerte NSBF for første gang «NSBF-konferansen» i forbindelse med årsavslutningsfesten. Arrangementet var en stor suksess, og tiltrakk seg flere deltakere til møtene og festen enn vi har gjort noen gang før. Det var oppsatte diskusjonsmøter om alle de store temaene NSBF driver med, så alle deltakere fikk både gode faglige diskusjoner og sosialt påfyll. Tilbakemeldingen underveis og etter helgen har vært overveldende, og NSBF er veldig glade for at arrangementet falt i smak hos våre medlemmer.

Det var mange deltakere på NSBF-konferansen

Det var mange deltakere på NSBF-konferansen

NSBF sin strategi fokuserer på tre hovedområder: Satsing på barn og unge, satsing på utvikling av anlegg og økt synlighet i Norge. Det var derfor spesielt gledelig at møtene om barn og unge, og møtet om anleggsutvikling var de med høyest deltakelse.

Som resultat av møtet dedikert til utvikling av baseball for barn og unge ble det opprettet en arbeidsgruppe som sammen fokuserer på, og driver frem, en modell som kommer til å gi barn og unge et langt bedre tilbud i årene som kommer. Arbeidsgruppen ledes av Darin Craig fra Bergen Wet Sox og består av representanter fra alle klubbene som har aktivitet for barn per i dag. Arbeidsgruppen kommer til å bli tatt inn som en offisiell komité i NSBF så fort vi får opprettet et passende mandat.

anleggsmøtet presenterte NTNUI Knickers og Sola Baseball sine anleggsutviklingsprosjekter til stor glede for de andre klubbene som drømmer om å realisere noe liknende. Fleridrettsanlegget på Lade i Trondheim er nå ferdigstilt med en fantastisk baseballbane i kunstgress, flombelysning og dugouts. På Sola har de etter lang tids arbeid fått sikret et område og finansiering for bygging av en baseballbane. Arbeidet er påbegynt, og etter planen innvies begge banene til sesongstart 2016.

De andre møter på konferansen var blant annet et lagledermøte der de diskuterte seriegjennomføring og forslag til regelverket, et møte der en egen studentbaseballserie ble planlagt og et møte som tok for seg forskjellige måter vi kan satse mer på softball.

På kvelden samlet vi over 50 engasjerte deltakere på årsavslutningsfest i de utrolig flotte lokalene i UBC Lounge. Stemningen var god og praten satt løst, og vinnerene ble hyllet under premieseremoniet som ble ledet av visepresident Aleksander Nilsen kledd i blazer og sløyfe for anledningen. Gratulerer til Oslo Rangers, Jaliet Alvarez, Reynaldo Reyes, Matthew Connell, Tadal Lukosiunas, Christopher Bach og Alejandro Ernesto Perez som alle fikk premier.

Premieutdeling på årsavslutningsfest 2015

Vi i NSBF setter utrolig stor pris på alle dere som møtte opp og bidro til å gjøre helgen til den mest produktive og sosiale helgen vi har hatt på lang tid. Vi gleder oss masse og er allerede i gang med planleggingen av neste år!

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny