+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

Da er endelig det reviderte Turneringsreglementet for NSBF-turneringer lansert! Styret har jobbet hardt med dette og tilstrebet å hente innspill fra alle klubber gjennom lagledermøter og en utvidet høringsrunde.

Da det er noen områder med store endringer anbefaler vi alle lag å gjøre seg godt kjent med reglementet innen neste seriekamp. Har dere spørsmål kan dere kontakte Teknisk Direktør, Noel Smith, som følger opp alle divisjoner og grupper. Ellers er dere alltid velkomne til å kontakte styret direkte.

I tillegg til turneringsreglement har vi laget NSBF Turneringsguide. Dette er en håndbok som beskriver de viktigste rutinene og reglene.

NSBF Turneringsreglement 2015

NSBF turneringsguide 2015

Turneringsreglementet er gjeldende fra og med i dag, 30/04/2015.

Alle steder der det står henvist til «før sesongstart» eller liknende, gjelder det for i år to uker fra dags dato. Dette er fordi reglementet dessverre ikke ble lansert før sesongen startet tidlig i år. Dette betyr at det er anledning til å endre på rostere, samt å sende inn eventuell ekstra dokumentasjon til NSBF frem til og med 14/05/2015.

Legg merke til at sanksjoner knyttet til innsending av protokoll (scoresheet), line-up cards osv IKKE HAR TILBAKEVIRKENDE KRAFT. Men fra og med serierunden  som kommer nå til helgen så har Teknisk Direktør mandat til å følge opp, ilegge straffeavgift og diskvalifisere lag grunnet regelbrudd.

NSBF ønsker alle klubber masse lykke til i sesongen!

 

NorwegianEnglishSpanish
Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny