+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

Vi er glade for å kunne presentere Erin Lundquist som landslagstrener for Team Norway Softball for 2022-sesongen. Når Erin ikke jobber som idrettspedagog på Vikersund Bad Rehabiliteringssentre er hun aktiv med softball i en eller annen form i Drammensområdet. Hun har tidligere spilt for Team Norway men fra og med 2022 tar hun utfordringen med å utvikle softball i Norge, både for topp og bredde
«Jeg har ambisjoner om å bygge et sterkt lag, både for juniorer og seniorer, som er forberedt til å representere Norge i internasjonale turneringer. Og selvfølgelig spre softballgleden til flere her i Norge».

Erin er godt i gang med softballgjerningen og arrangerer 11. desember sin andre samling for Team Norway i Mjøndalshallen, selvfølgelig i tråd med gjeldende koronabestemmelser. Utkastet til budsjett for 2022-sesongen tar sikte på flere samlinger i forskjellige deler av Norge for også å gi rom for bredden, men Baltic Open og Softball European Masters er de store milepælene i hennes første år som landslagstrener.
Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker Erin lykke til!

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny