+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no

Sak nr.

Carl Davis opplyste styret om utfordringer med å gjennomføre alle Little League-arrangementer som planlagt i år. Det er en kombinasjon av utfordringer i klubbene og mangel på koordinasjon med andre planer som er utfordringen. Styret har begynt å planlegge hvordan vi kan forbedre situasjonen til neste år. Ønsker å presisere at aktiviteten for barn har økt, men ikke like mye som ønsket.

Sak nr.

David opplyste styret om god gjennomføring av softballaktiviteter i år. Etter vi besluttet på NSBF-konferansen 2017 at softball skulle være et satsingsområde har vi gjennomført planene, men betydelig økning i softballaktivitet både blant nye og eksisterende klubber. Herre- og kvinnelandslag til Baltic Open, innendørs turnering og flere turneringer gjennom sesongen er blant høydepunktene. Vi ønsker å fortsette og styrke satsingen på softball.

Sak nr.

Alice ga en oppsummering av landslagets innsats i EM. Styret var enige i at landslaget var synlig på en veldig positiv måte i sosiale medier, og vi opplever å skape engasjement for landslaget vårt. Det er god stemning i troppen, og vi er stolte over at vi har det yngste laget med færrest profesjonelle spillere. Vi tror at deltakerne på landslaget vil være viktige ressurspersoner i norsk baseball og softball i fremtiden.

Sak nr.

Styret diskuterte NM-uka som går av stabelen førstkommende helg. Planleggingen er i rute til å bli et veldig godt arrangement. Vi gleder oss til å se baseball på norsk TV og er klare for å skape blæst.

Sak nr.

Planleggingen av NSBF-konferansen er i gang. Møtene i år blir annerledes – vi skal hold workshops der vi jobber med alle klubber for å sette overordnet strategi og retning for arbeidet vårt fremover. Alle klubber blir kontaktet på forhånd for å sikre gode møter.

Vi skal også ha premieutdeliger for Little League og softball.

Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny