+47 21 02 98 55 baseball@nif.idrett.no
Det er med blandede følelser Baseball Norge kunngjør at Fabian Weber har sagt opp sin stilling som hovedtrener for the Norske Landslaget i Baseball med virkning fra 31.12.17.
Coach Weber fortsetter som frivillig medlem av trenerteamet, men har behov for mer tid til å fokusere på familie og private anliggender.
Norsk Softball og Baseball Forbund støtter Weber i denne avgjørelsen, og takker for hans engasjement og arbeid så langt. Weber har hatt stor betydning for våre atleter, både på og av banen, og har hjulpet spillerne både med å utvikle seg selv samt å bli gode ambassadører for Norge.
Coach Weber overtok sjefsrollen for landslaget etter Europamesterskapet i 2014 etter flere år uten et aktivt lag. I 2016 ledet han laget til en sterk 4. plass i samme mesterskap, med to seiere og to tap.
Norge har klatret hele 16 plasser på WBSC-rankingen etter overtagelsen, og ligger nå på 59 plass. Dette er beste plassering noensinne i historien til Norsk Baseball.
Baseball Norge vil umiddelbart begynne prosessen med å finne en erstatter, og ser frem til å begynne arbeidet mot kvalifisering til Europamesterskapet i 2018.
Andy Johnson
Leder av Baseball Norge
Share This
Left Menu IconTurneringer
Meny